top of page

Despre experiența zborului cu parapanta ne povestește astăzi Oana. 
‘’Acum câțiva ani am citit la Clubul de carte Iași cartea “Adulterul” a lui Paulo Coelho. De acolo mi-a rămas ideea ca la 30 de ani să mă dau cu parapanta. 


O colegă mi-a povestit experiența ei alături de <<Zboară la Iași>> și am aflat astfel că pot realiza ceea ce la început părea a fi doar o idee trăznită la noi în oraș. Între timp am descoperit că îmi e puțin frică de înălțime și mai ales de a mă arunca în gol la o banală tiroliană, dar dorința a rămas. Pandemia mi-a dat planurile peste cap și nu am zburat de ziua mea. O altă aniversare ne-a oferit ocazia. Deși am inițiat toată nebunia, apropiindu-mă de locație simțeam cum încet, încet mă acaparează frica. Surpriza a fost că, practic, ne-am ridicat în aer aproape de pe loc, după doar câțiva pași.  Teama m-a însoțit la început, dar s-a transformat apoi în euforie și libertate. Nu pot explica sentimentul de fericire pe care l-am simțit, dar acolo sus am realizat câte griji ne facem uneori inutil și cum avem tendința să lasăm teama să ne învingă visele. 


Un astfel de moment e genial de împărtășit cu oamenii dragi, căci în zbor ești tu cu emoțiile tale, iar jos retrăiești emoția ta și a celorlalți. Îmi pare cadoul perfect pentru tine sau pentru cei dragi căci e o experiență unica de viață ... primul zbor. Reacțiile celor apropiați au fost așa spectaculoase încât la câteva săptămâni, pe următoarea sărbătorită am surprins-o direct pe platou alături de alți prieteni care au vrut sa împărtășească experiența alături de ea. 


Abia aștept un zbor cu parapanta la apus!


Vă invit să vă descoperiți emoțiile, să vă învingeți frica și vă veți bucura de unul din cele mai frumoase și intime cadouri. Dăruiți celor dragi zâmbete, dar amintiți-vă să începeți cu voi!’’

  • Facebook
logo zboara.png
WhatsApp Image 2020-08-06 at 10.06.55.jp
bottom of page