top of page

O zi veselă, cu distanțare socială și mult oxigen. Cam așa s-ar putea rezuma activitățile echipei Jooyridez în pădurile din jurul Iasului. Pentru amatorii de mers cu bicicleta, cu mai puțin antrenament, pentru inițiații curioși, pentru cei care vor o nouă provocare dacă au făcut o pauză lungă sau, pur și simplu, pentru o infuzie de energie și voie bună, iată o alternativă excelentă. 

La Oana și la Dragoș găsiți și infuzie de plante cu sau fără miere (din producția proprie). 

 

Bicicletele Cube sunt cu cu asistență la pedalare, echiparea e de calitate foarte bună, astfel încât turele sunt plăcute și accesibile tuturor. Ghizi supersimpatici vă explica modalitatea de utilizare și vă asistă pe traseu cu sfaturi și informații despre potecile pe care pedalați, despre gradul de dificultate, chiar și despre faună și floră.Există variante de trasee, sunt ture de dimineață, de după amiază, de seară sau de toată ziua cu prânz inclus. Și mai mult ca sigur că echipa Jooyridez are în buzunar și opțiuni pentru cei care vor programe dedicate. Drumul forestier Coțofana, observatorul din poiană, sate de care auzi pentru prima dată, toate sunt pe traseele ce vor fi explorate. Deși echiparea și asistența sunt gândite pentru a veni în sprijinul începătorilor, amatorii de adrenalină sigur, sigur nu se vor plictisi. E de ajuns să lase bicicleta pe modul Eco.

 

Mai multe informații despre echiparea bicicletelor și evenimentele ce se organizează află accesând site-ul lor prin logo-ul jooyridez sau linkurile sociale.

  • Instagram
  • Facebook
logo-white.jpg
bottom of page